Deco Style logo

Deco-Style biedt u de mogelijkheid

om de collecties in de eigen omgeving te bekijken en vrijblijvend te passen.
Bovendien kunt u ook genieten van een verzorgde modeshow met ervaren mannequins en dit zowel in het voor- als in het najaar.

Onbekend is onbemind

Wij zijn graag bereid om de dames- en herencollecties en onze comfortkledij aan de directie en het bevoegde personeel van rusthuizen, woon- en zorgcentra, serviceresidenties, seniorenresidenties, etc. vooraf eens te komen voorstellen en dit zonder enige verplichting.

Ons Engagement

Het ganse team van Deco-Style engageert zich om respectvol en op een eerlijke manier met de mensen om te gaan en elke vorm van opdringerigheid te weren.

Vragen en opmerkingen worden ernstig genomen en we proberen ons aanbod dan ook continue aan te passen. Dit alles in overleg met onze medewerkers die ook werkzaam zijn in de sector en onze fabrikanten.

Ons doel

Eén van onze belangrijkste doelstellingen is kwaliteit te brengen zowel wat de modeshows, de collecties als onze service betreft.

Met onze comfortkledij beogen wij de senioren modieus te kleden zonder dat aan draagcomfort moet ingeboet worden. Daardoor wordt voor de verzorgende en de gebruiker het leven alleen maar gemakkelijker.

Senioren mooi maken ... daar gaan we voor!