Deco Style logo

Uw tevredenheid maakt onze reputatie

ANIMATIE WZC DUNECLUZE :: ANIMATIE WZC DUNECLUSE uit KOKSIJDE :: 10-2017

Onze bewoners worden hier nogal verwend op het vlak van mode. De wintercollectie van Deco-Style werd in het WZC Dunecluze voorgesteld. De twee mannequins waren top! De bewoners genoten met volle teugen van al dat moois. De modeshow werd gekoppeld aan mooie liedjes van vroeger. Een aantal bewoners zongen uit volle borst mee. Als kers op de taart zorgde Deco-Style nog voor een speciale act. Ze kwamen niet alleen maar werden vergezeld door 4 zusters. En of die zusters konden zingen! De sfeer zat er in ieder geval goed in! Na de modeshow konden de bewoners samen met hun familie of iemand van het personeel zelf hun favoriete outfit passen.

Vancompernolle Annemie :: dochter  uit 8200 Sint-Michiels :: 09-2017

Bij deze wil ik U en Uw mannequins proficiat wensen voor de fijne manier waarop jullie omgaan met hoog bejaarden. Met veel geduld en zorg kreeg mijn hoogbejaarde moeder gisteren hulp bij het passen en heeft ze terug enkele mooie en passende kledij. De modeshow zelf was aangenaam en afwisselend, gebracht op het niveau van de bejaarden. Met muziek uit hun tijd, een leuk intermezzo wanneer de aandacht wat afzwakt, persoonlijk contact met de mannequins. Ik zag ook bij dementerenden een lach op het gezicht. Ze hadden een mooie namiddag. BEDANKT !

Nicole Vermeulen :: Familie  uit Gent :: 08-2017

We kochten voor mijn vader een, goed zittende herenbroek met elastiek in een lichte zomerstof. We zijn heel tevreden over de snelle service, uitleg, prijs, kwaliteit. We kopen binnenkort een herfstbroek!

Ann Aeschlimann :: ----- ------- uit Gierle :: 07-2017

Geweldige snelle service en prima kwaliteit. Alleen De Jules broek vind ik te ruw qua materiaal. Al de overige fantastisch en goede prijs.

Van De Velde Els :: Woonassistente Alegria uit Sint Niklaas :: 04-2017

Prachtige modeshow met mooie, degelijke, betaalbare kledij. Heel professioneel team! Worden een vaste waarde bij ons, zeker weten.

Devriese Eric ::   uit Vosselaar :: 06-2013

Ik zou iedereen die op zoek is naar herenbroeken op elastiek, Deco-Style aanraden. Correct bij afhandeling van de bestelling, de afwerking en de service. De kledij verandert ook niet na het vele wassen. Kortom mensen die gekleed worden door Deco-Style zijn altijd op hun best !

Anne Van Loon :: Verantwoordelijke animatie WZC \\\'t Heuverveld uit Waasmunster :: 03-2013

Onze bewoners kijken elk voor- en najaar naar uit naar de gemoedelijke modeshow van Deco-Style. We werken al jaren samen met dit professioneel team en onze bewoners weten dat ze een goede prijs/kwaliteit verhouding mogen verwachten. Het doet hun ook veel deugd dat ze geholpen worden door een enthousiast team en dat er een uitgebreide keuze is aan modieuze en gemakkelijke kledij.

Brecht :: Verantwoordelijke animatie WZC OLV GASTHUIS uit Poperinge :: 03-2013

Deco-Style bracht gisteren terug een op en top verzorgde show met een vlotte service nadien. Dit tot algemene tevredenheid van bewoners, familieleden, vrijwilligers... Dank voor de jarenlange trouwe en aangename samenwerking! Tot in oktober!

Greet :: Verantwoordelijke Parkresidentie uit Knesselare :: 11-2009

Onze bewoners gaan met dit slechte weer niet graag zelf buiten om nieuwe kledij te kopen. Als ze dan kledij bestellen in een boek, klopt de maat meestal niet. Nu kunnen ze vanuit hun luie zetel kijken, kiezen en passen.Ze genieten echt volop.

Maarten :: Ergotherapeut de Refuge uit Gent :: 05-2009

Reeds jaar en dag verwelkomen wij het professionele team van Deco-Style voor een mooi gekaderde modeshow in ons WZC. Alle medewerkers en de bewoners genieten steeds opnieuw met volle teugen van de mooie collecties. Meer van dat!!!

Regis Van Laere ::  Rustoord TOEVLUCHT van MARIA uit Gent :: 11-2007

Mede dankzij uw steun en giften werd onze tombola ten voordele van onze bewoners een groot succes. De volledige opbrengst gaat naar een mobiele keuken te gebruiken op de woonafdelingen. Daarom onze oprechte dank voor uw sponsering vanwege directie, personeel en bewoners. We hopen u als trouwe leverancier volgend jaar terug te mogen aanspreken voor uw medewerking.

Carmen Dekien :: Namens heel de familie  uit Haasrode :: 05-2007

Het is misschien ai een tijd geìecien maar toch willen wij niet naiaten u nog eens van harte te denken voor de viering van Alice Vandenbroucke ais Superoma G6 in het rusthuis Marie Troost in Veurne. Zij, en de femiìie genieten nog ne van de eer die haar te beurt utei. Wij wensen Lz ook te danken voor de mooie foto's die wij mochten ontvangen. Ondertussen hebben we de schoonste bijgemeekt en uitvergroot. Proiiciat met uw initiatief.

Animatieteam :: Gazet nr.2 Huiskrant WZC St-Bernardus uit Bassevelde :: 06-2006

Deco-Style trakteerde ons op een spetterende Show in het sfeerlichî van 250 jaar Mozart. Bassevmde Ze brachten ons een uitgebreide lente- en zomercollectie. Het was een gouden namiddag voor ons alien!

Carina Werniers ::  Ziekenzorg uit Ruislede :: 04-2001

Dankjewel voor de puike prestatie van jullie team. Onze mensen waren heel enthousiast over de modeshow.

Frans Primo :: Bejaardenzorg v.z.w. Volkskliniek uit Gent :: 05-2000

Met dank voor een aangename namiddag!

Wij horen graag uw mening, daarom dit gastenboek.